Министрите в оставка изпреварват всички на "Евксиноград"

Туризъм

27-07-2014, 13:59

Снимка:

© Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Депутатите обаче отменят заявките за почивка в резиденцията

Народни представители, направили ранни резервации за лятна ваканция в резиденцията "Евксиноград", вече ги отменят, съобщава "Стандарт". "През лятото ще падне здрава работа с местните структури по реденето на листите", признават от партийните централи. За разлика от депутатите министрите в оставка ще изпреварят останалите от властта, за да разпуснат в "Евксиноград".

Премиерът в оставка Пламен Орешарски почива за малко миналото лято в бившата царска резиденция под обсадата на протестите отвън. Тогава той хареса много кебапчетата на главната готвачка Пенка Радева, както и прекрасните й гозби от тиквички и други леки постни манджи. Фен на морето край "Евксиноград" е и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.
Тримата депутати от ГЕРБ - Менда Стоянова, Ивайло Московски и Делян Добрев, имат резервации за почивната база в "Евксиноград", съобщава още "Стандарт". Според запознати те нямали търпение да заминат на почивка със семействата си.

За трета поредна година почивната база "Евксиноград" не се затваря през август, когато идва властта. Има свободен прием, заявки за престой има и от висши държавни чиновници, служители от министерства и ведомства.