Издирва се обирджия, камера излови лицето му (видео)

Крими

05-08-2014, 15:34

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Апашът е разбил входната врата на кооперацията, а след това и тази към подземния гараж

Камера в жилищна кооперация в Пловдив запечата лицето на обирджия. Бесен баща публикува снимки и видео от кражбата на велосипеда на сина му. "Това е поредното колело, което ни крадат", оплака се потърпевшият. 

Апашът е влязъл във входа на подземния гараж, откъм стълбището. "Вратата там е огнеупорна и е направена за бърза евакуация, еднопосочно - отвътре навън. Колелото беше вътре в гаражите, в отделно помещение с желязна врата, но за съжаление със стени от гипсокартон. Познайте дали е разбил желязната врата?", обясни пострадалият от набега.

Записите, обясненията на потърпевшите и снимки от разбитите стени и брави са вече в районното. Засега обаче няма резултат, въпреки че на кадрите ясно се вижда лицето на крадеца, както и татуировките му.

Според пострадалият, който разполага и с половинчасов запис на действията на взломаджията вътре в помещението, апашът е влязъл, за да краде нещо друго, но след като не успял да се ориентира в обстановката, поради липса на осветление, задигнал велосипеда.