Юноша на Черно море и играл в Австрия се появиха на Коритото, но нямаше тренировка

Спорт

05-08-2014, 18:03

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Фажев събра играчите в съблекалнята, но ги разпусна, защото още няма треньор

Юношата на Черно море Петър Петров се появи днес на Коритото, за да направи първа тренировка с отбора на Спартак 1918, научи Varnautre.bg. Петров, който бе част от отбора на "моряците", спечелили бронзовите медали в елитната група до 19 години през миналия сезон, ще подсили "соколите" за новия сезон.

Тренировка обаче нямаше, защото няма треньор. Все още не е уточнено кой ще води отбора.  

Още един нов футболист се появи на Коритото преди несъстоялата се тренировка и проведе разговор с председателя на УС на Спартак 1918 Антон Фажев. Става дума за играчът от Русе Валери Валериев, който е син на бившия футболист на Дунав Русе Валери Кулинов. 

Младият русенец е играл за последно в долните дивизии на Австрия. Синът на Валери Кулинов бе на проби и в Черно море миналото лято, но не бе одобрен. 

След като нямаше занимание, футболистът си взе нещата и си тръгна и не се знае дали утре в 18 часа ще дойде отново, когато трябва да се проведе следващото занимание на спартаклии. 

На стадиона се събраха още Славомир Събков, Тодор Николов, Тодор Маринчев, Ивайло Русев, Георги Щерев, Константино Хавелев, дошлият от Бяла Пламен Иванов и бившият юноша на спартаклии Кристиян Радев.

"До утре трябва да стане ясно кой ще е треньор на Спартак", за пореден път каза Антон фажев.