Медицинският университет спечели благотворителния турнир за Живко Господинов

Спорт

09-08-2014, 12:47

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Събраните пари ще бъдат преведени в банковата сметка на легендарния футболист на Варна

Отборът на Медицински университет спечели благотворителния турнир за Живко Господинов. На финала "студентите" успяха да победят ветераните на Спартак с 6:1. Най-добри от победителите бяха капитанът Лъчезар Любенов и Али Али.
Доволен от поредния триумф на МУ остана техният наставник Божил Колев. Футболист №1 на Варна за XX век бе в компанията на своя 7-годишен внук Божидар.

ЗС на БФС пък записа две достойни загуби, като играещият треньор Георги Мирчев и полевите футболисти Кольо Данев, Ибрям Даил, Георги Костадинов, Пламен Хаджийски и Велико Трифонов признаха, че са объркали стратегията и съжаляваха, че снощи не са събрали тима на режим.

Олимпийският и многократен световен и европейски шампион по вдигане на тежести Янко Русев също подкрепи футболната легенда Живко Господинов в борбата му с рака. Мачовете бяха изгледани от неговата дъщеря Анна, която бе придружена от щерката на бившия нападател Иван Петров – Радина. В проявата участваха шест отбора, като таксата за всеки бе 50 лева, но всеки тима дари и допълнително средства. Събраните пари ще бъдат преведени в банковата сметка на Живко Господинов.

СНИМКИ ОТ ТУРНИРА ТУК!

Резултати

Група "А": МУ – Мания 2:0, ЗС на БФС – Мания 0:2, МУ – ЗС на БФС 3:2

Група "Б": Община – Общежития 5:1, Спартак ветерани – Общежития 6:0, Община – Спартак ветерани 0:2

За 3-то/4-то място: Община – Мания 2:0

Финал: МУ – Спартак ветерани 6:1

Съставът на победителите: Лъчезар Рюбенов, Шабан Шабан, Емил Антонов, Петър Илиев, Али Али, Радослав Рачков