Трети ден жълт код във Варна заради жегата

Животът

15-08-2014, 00:05

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

За Варна максимални температури - 31-33°

За трети пореден ден е обявен жълт код във Варна заради жегите. Времето ще е ясно, слънчево и горещо, следобед с временно увеличение на облачността. Ще духа слаб вятър от юг-югозапад, по крайбрежието от юг-югоизток. Минимални температури между 17-22 градуса, по Черноморието до 25, максимални 33-38 градуса, по Черноморието 29-32. Вълнение на морето 1-2 бала. Температура на морската вода 27-28 градуса. За Варна максималните температури ще са  31-33°. 

И днес от Община Варна ще раздават безплатна вода на шест места в града - зад Катедралата - с екип на ДКЦ І, в градинката на Севастопол - с екип на ДКЦ V, в градинката на Червения площад - с екип на ДКЦ ІV, след входа на Морската градина до ФКЦ - с екип на ДКЦ "Чайка", в кв. "Владислав Варненчик" на пазара - с екип на ДКЦ ІІІ и в кв. "Аспарухово" на центъра до читалището - с екип на ДКЦ ІІ.

Пунктовете работят от 10 до 17 часа. На всеки от тях ще има и медицинско лице, към което желаещите могат да се обръщат за измерване на кръвно налягане или съвет за справяне с жегата.