Майсторите на паветата в центъра ще ремонтират паното в Морската

Мисия Варна

15-08-2014, 11:13

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Сдружение търси помощ за ремонт на пано в Морската

За да започне "Трафик Холдинг" да ремонтира трябва да получи разрешение от общината

Сдружение "Наш свят", което алармира преди няколко дни за плачевното състояние на паважа на площадчето пред чешмичката с момиченцето със стомната до Аквариума на входа на Морската градина откъм ул. "Михаил Колони", намери помощ за ремонта на настилката.

Да помогне реши "Трафик Холдинг" - холдингът, към който принадлежи "Обединение Зебра" - фирмата която реди прословутите павета в центъра. 

Експерти на фирмата са направили оглед и оценка на обекта. "Като израз на уважението ни към Варна и варненци, заявяваме своята готовност да извършим за собствена сметка ремонта на кръговете с декоративна настилка с бетонни павета.

Компанията ще участва във възстановителните работи също така с безвъзмезден труд и необходимата за целта техника. Тъй като не можем да ремонтираме чужда собственост без разрешение, ще адресираме предложението си до компетентните лица в община Варна, от които очакваме подкрепа, за да започнем работа по ремонта на настилката възможно най-скоро", се казва в писмото до "Наш свят" от "Трафик Холдинг". До този момент това е единствената компания, заявила подобна готовност.

За да започне "Трафик Холдинг" да ремонтира и паното в Морската обаче, трябва да получи разрешение от общината.  Ако всичко завърши благополучно шефството върху възобновеното пано ще поемат ученици на Частна Търговска Гимназия, които редовно ще поддържат района.