21 август: Доверително и лично

Хороскоп

20-08-2014, 18:53

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Луната е в Последна четвърт - време за чистене

Слънце в Лъв, Луна в Рак. Астрологична картина на деня

Домът, семейството, родителите и децата ще се превърнат в източник на надежди и тревоги през следващите два дни. А на по-дълбок емоционално-психичен план ще търсим достъп до източниците на личната си сигурност и стабилност и ще ревизираме онова, което създава и ни осигурява здрава основа в живота. Ще станем по-чувствителни, по-впечатлителни, а някои и по-обидчиви, най-вече по въпроси касаещи личния живот и степента на удовлетвореност от него.

Концентрирайте се днес върху личните си дела и се опитайте да се абстрахирате от хора и ситуации, които нямат пряко касателство към живота ви. Изключение можете да направите, в случай че бъдете специално помолени за помощ и подкрепа - колкото повече щедрост и съчувствие проявим днес, толкова по-добре ще се развиват взаимоотношенията с обкръжението ни. От друга страна, настойчивото желание да получим похвали за вниманието и грижите ни, да бъдат признати личните ни качества и достойнства може да породи напрежение в общуването без да доведе до желания резултат. Опитайте се да бъдете малко по-търпеливи към близките си. Излишните претенции и неоснователните критики, ще пораждат болезнени реакции и могат да задълбочат противоречията през следващите дни, които и без това ще поставят на изпитание взаимоотношенията ни.

Работа и бизнес
Семейни и битови дела мога да ни отклонят днес от деловите ангажименти. Преценете сами приоритетите си. Като цяло периодът не е подходящ за делови инициативи , но пък проявата на професионализъм, работоспособност и отговорност със сигурност ще повишат авторитета ви пред колектива и началниците. Възползвайте се от сутрешните часове които дават възможност за качествен обмен и работа с информация, цифри и данни. Бъдете конкретни и точни и оперирайте само с проверени факти.

Здраве, хранене и красота
Оптималното здраве и самочувствие сега изискват постигането на баланс между активност и пасивност. От една страна енергийния потенциал спада и не бива да натоварваме тялото излишно. От друга, активния спорт, най-вече във вечерните часове, ще ни помогне да се освободим от напрежението и стреса. Уязвими са гърдите и коремната област-избягвайте агресивна намеса в органите разположени там. Периодът е подходящ за диети и лечебно гладуване, но следва да имате предвид,че гладът може да постави на изпитание емоционалната ви стабилност провокирайки чувство за липса на сигурност и доволство в живота.В случай че почувствате това, преминете на по-свободна диета като консумирате най-вече течни храни, плодове и зеленчуци.