Добрин Стефанов: Купата отново се върна у дома

Спорт

31-08-2014, 15:23

Снимка:

Личен АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Одесос е новият шампион на България по плажен футбол

Големият лъв в плажния футбол - Одесос се събуди, каза още президентът на новия шампион по плажен футбол

Президентът и треньор на новия шампион Одесос Добрин Стефанов бе изключително доволен от четвъртата титла в плажния футбол, която спечели неговият тим днес. Добата сподели, че както във футбола, така и в неговата разновидност на пясъка, има закономерности.

"Радвам се, че Купата отново се върна у дома. Одесос е големият лъв в плажния футбол и се събуди. Това е четвърта титла в този атрактивен спорт, което ни нарежда на първо място като носители на това отличие", каза щастливия Стефанов пред Varnautre.bg.

"През миналия сезон бяхме колебливи, тъй като, както знаете, в отбора имаше сериозни промени. Но сега показахме кой всъщност е хегемона в плажния футбол. Както се казва - формата е временна, класата е вечна. Одесос е име в този спорт и всички отбори излизат респектирани срещу нас. Така бе и на финала с МФК Спартак. Играчите на Симеон Христов също бяха респектирани от нас. През миналия сезон отново надиграхме този съперник, в турнира "Актив Бийч Сокър Къп",  като досега не познаваме вкуса на загубата срещу Спартак. Момчетата, които идват в нашия отбор играят като шампиони, мислят като шампиони и придобиват самочувствието на победители. Това ме радва най-много".

"Показахме на всички капацитети, че отбор в този аматьорски спорт не се гради със страх и зверска дисциплина. Ние знаем как да го направим победител. Започнахме начисто през миналия сезон, а вече направихме шампионски колектив. Освен отбор станахме и добри приятели, което е най-важното в един аматьорски спорт, какъвто е плажния футбол в момента", категоричен е президента на Одесос.

"Лично за себе си мога да кажа, че съм много доволен, че успяхме да изпълним целта, които си бяхме поставили в началото. Освен това открихме един 19-годишен талант в лицето на Иляз Иляз, който има голямо бъдеще в плажния футбол, както на клубно ниво, така и в националния отбор", завърши Добрин Стефанов.