Черно море удари Лудогорец в Албена

Спорт

01-09-2014, 18:58

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Победа и равенство за Черно море в турнира в памет на Петър Боянов

Продължава доброто представяне на школата на варненци в турнира в памет на Петър Боянов

В Албена продължава 9-ото издание на международния футболен турнир за деца в памет на Петър Боянов. В среща от втория кръг наабор 1999 г. на Черно море с треньор Георги Попов срещна Лудогорец и победи с 2:0. "Моряците" си бяха взели поука от неубедителната среща с Добруджа и с голове на Ивелин Маджаров през първото полувреме и Мартин Станков след почивката стигнаха до изразителен успех. Наставникът на този набор - Георги Попов заяви, че е станал свидетел на класен футбол срещу силния тим от Разград. Той е доволен от преобразяването на отбора в положителна посока.

Набор 2002 г. с треньор Ники Кънчев пък постигна нова победа - този път с 4:0 срещу украинския Обимпиец (Одеса). Точни за варненци бяха Калин Георгиев, Светослав Николов, Мартин Милушев и Даниел Иванов. Утре "моряците" играят с Изида (Добрич).

Родените през 2000 г. таланти на Тодор Марев направиха зрелищно 3:3 с "Берое" (Стара Загора). Следобед набор `99 с треньор Георги Попов среща Лудогорец. Турнирът продължава до четвъртък на обед, когато е награждаването.

Турнирът продължава до четвъртък на обед, когато е награждаването.