Златко Янков чака бивш футболист на Черно море

Спартак търси по спешност съперник за контрола

Наставникът на Спартак 1918 Златко Янков очаква отговор от бившия футболист на Черно море Стамен Ангелов. Това каза за Varnautre.bg Фара, който сподели, че вече е провел разговор с играча и се надява той да пристигне на Коритото в следващите дни.

"Стамен ще ни свърши добра работа. Разговарях с него, като той ме увери, че условията, които му предлагаме, го устройват. Доколкото знам Ангелов се опитваше да си уреди отбор в чужбина, но нещата така и не му се получиха зад граница. Хубавото при него е, че няма да имаме проблем да го картотекираме, както се получи при други футболисти. Трябва да привлечем поне още трима играчи, като в момента правим всичко възможно да осигурим качествени попълнения през паузата", каза Златко Янков.

Разбра се още, че наставникът е запретнал ръкави и търси съперник за контролна среща за петък. Засега опитите на героя от САЩ 94 удрят на камък, тъй като всички отбори в региона са ангажирани.

„Трудно е да намерим противник, тъй като отборите от В група имат мачове за купата през седмицата, а в неделя играят за първенство. Говорих и с Георги Иванов - Геша, но те имат тежък мач за купата в сряда. Добруджа пък нямат възможност да играят с нас, защото имат само 14 души в състава си за момента. С ФК Бургас няма как да играем, тъй като наближава срещaтa ни с тях в Б група. Ако не намерим съперник няма да правим двустранна игра, тъй като не виждам смисъл от нея. През уикенда пък отборът ще бъде пуснат в почивка”, завърши Златко Янков.