Сбогом, Лято!

Животът

20-09-2014, 00:38

Снимка:

n/a

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Празния ход на Луната

Новолуние - моделирайте желаната реалност

Астрологична картина на уикенда - 20-22 септември

Седмицата завършва с дълъг уикенд, в края на който ще завърши и пътешествието на Слънцето през зодиакалния знак Дева. А това означава, че ни остават още няколко дни, за да организираме образователните процеси, от които се нуждаем, да усъвършенстваме бита си, да си осигурим необходимото техническо оборудване, за да можем да работим и живеем по-ефективно, а така също и да се погрижим пълноценно за здравето и физическото си благосъстояние. За последното е достатъчно просто да си починем, ако може сред природата или под грижите на вещи терапевти и специалисти в профилактиката и възстановяването на здравето. Следващата седмица ще стартира с Есенно равноденствие във вторник, последвано от Новолуние във Везни в сряда, което предполага презареждане на една съвсем нова житейска програма, реализираща се със своите нови принципи и свой собствен ритъм. Тя ще внесе обновление в живота ни, което може да изисква превключването на по-бърза скорост. Затова използвайте тези дни за пълноценна почивка и анализ на постигнатото през отиващото си лято.

През целия уикенд Венера ще се намира в хармоничен обмен със Сатурн, което ще съдейства за укрепване на съществуващите партньорски взаимоотношения. Ще бъдем настроени да проявяваме повече отговорност един към друг, а чувствата, които ще обменяме, макар и не толкова ярки, ще бъдат далеч по-възвишени. Те ще съдействат и на онези, които желаят да хармонизират взаимоотношенията си с родители, учители и други авторитетни фигури. Като цяло, предстоящите почивни дни няма да оправдаят очакванията ни за шумни приятелски сбирки или вълнуващи светски мероприятия. Затова пък покупките ще бъдат практични и на сметка, а онова, което направим за укрепването на здравето, кариерата или семейството си, ще облекчи животът ни в следващите месеци.

В събота и неделя ще ни бъде по-лесно да предразполагаме околните към себе си, особено ако подкрепим усилията си с хвалебствени думи и малки подаръци. Дамите вероятно ще използват тези "трикчета", за да привлекат вниманието към себе си, но това по-скоро ще подчертава, отколкото ще отнема от чара им. Благодарение на него, те лесно ще намират съмишленици, ще установяват контакти с хора, от чиято подкрепа се нуждаят, а така също и сами ще помагат чистосърдечно на нуждаещите се от тяхната помощ. Все пак, опитвайте се да овладявате размаха си, освен ако не работите в областта на изкуството, шоубизнеса и рекламата. Емоционалният огън ще ни поизтощи и във вечерните часове на съботния ден може да почувстваме спад в жизнените сили и прокрадващо се чувство на меланхолия. Затова пък в неделя почти през целия ден Луната ще се движи без курс, поради което много от плановете ни ще се обезценят. Използвайте внезапно появилото се свободно време за пълноценна почивка.

В понеделник ще гледаме на света вече със съвсем друг, по-критичен и аналитичен поглед. И Слава Богу, тъй като в този ден, постъпките, извършени под въздействието на вдъхновението, алкохола или просто без каквато и да било разумна обосновка, могат да породят хаос и кризисни ситуации. Бъдете внимателни по време на шофиране през този ден. Общуването ще стане по-хладно и дистанцирано и дано това не ви дава поводи за пререкания. Не-конструктивните спорове едва ли ще решат проблемите ви с околните. Насочете вниманието си към хора, с които ви свързват интелектуални интереси - сред тях можете да откриете нови приятели.

На всички пожелавам весели празници и пълноценна почивка!