Освирепели питбули пазели окървавените тела край Тополи

Работи се по версия за убийство и опит за самоубийство

На ужасяваща гледка се натъкнали спешните медици, които пристигнали по сигнала за пострадалото семейство край гробището на варненското село Тополи, разкри колегата Орлин Филиповски от БЛИЦ. Жената лежала цялата окървавена, зверски намушкана в корема. Лекарите констатирали, че тя вече е починала, а съпругът й бил в критично състояние. 32-годишният мъж имал дълбока прободна рана в шията и бил в състояние на кръвоизливен шок от голямата загуба на кръв.

В колата на мястото на трагедията имало два огромни питбула, папагали и маймуни. Псетата се нахвърлили срещу медиците и не им давали да припарят до окървавения им стопанин. Наложило се подкрепление от пожарната да неутрализира с мощни струи студена вода разбеснелите се кучета.

Семейството е от Варна. В момента разследващи установяват дали избухнал битов скандал го е накарало да се отклони на стотина метра от главния път в посока гробищата на Тополи, където се разиграла зловещата драма. Работи се и по версия за убийство и опит за самоубийство.

Всичко по темата: Кървава драма край гробищата в Тополи