ГЕРБ няма да прави коалиция с БСП и ДПС

Новините

21-09-2014, 20:17

Автор:

varnautre.bg

Всичко от Автора

Пред нас не стои въпросът „Кой?”, категорична е Лиляна Павлова - водач на варненската листа

Паразитни структури и партии, които да живуркат на нечии гръб и да се хранят от субсидии, не са необходими в парламента, нито пък ще правим коалиция с БСП и ДПС. Това увери водачът на варненската листа на ПП ГЕРБ Лиляна Павлова във Ветрино, където очерта приоритетите в управленската програма на партията. Отборът на ПП ГЕРБ за 3 МИР бе официално представен пред събралите се над 150 души.

При нас не стои въпросът „Кой?” Ние знаем кой може да носи отговорност, за да вървим напред – това е лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, заяви тя по-рано днес във Вълчи дол.

„Знаем, можем и искаме да направим България по-добро място за живеене, но затова ни е нужна Вашата подкрепа”, заяви Павлова в обръщението си към жителите на общината. „Ниската избирателна активност дава шанс на малки партийки да взимат субсидии, без реално да помагат на избирателите си. Затова гласувайте на 5 октомври”, призова в заключение Лиляна Павлова.

„Радвам се, че съм част от екипа на ГЕРБ – екип от експерти, от хора, които могат да поемат отговорност”, коментира преди това в Суворово Пламен Манушев, втори в листата на ПП ГЕРБ-Варна.

„Преди 14 месеца задкулисието спретна един грозен преврат и ни върна години назад. 400 дни България протестира, а доскорошните управляващи се опитваха да запазят властта, въпреки че народът не ги искаше и въпреки че страната ни изгуби доверието на своите международни партньори ”, припомни кандидатът за народен представител Красен Кралев. „ГЕРБ е единствената партия, която сложи тухла върху тухла през последните десетилетия преход. 4 години ние вървяхме стабилно и уверено. Всички в България и всички наши партньори от ЕС вярваха, че България най-накрая е намерила правилния път. Г-н Борисов отказа да влезе в сделка със задкулисито, защото знаеше, че народът не иска това”, каза по-рано той във Въчли дол.

„Европа спря еврофондовете на тези, които ги крадат и не знаят как да ги управляват. Ние обаче сме доказали, че можем да работим по европейските програми, затова и сме спечелили доверието на международните партньори на България, обясни Павлова. Според нея колкото по-малко хора гласуват, толкова по-голяма е вероятността да няма стабилно управление. Важно е да има висока избирателна активност и да не се разпиляват гласове, посочи водачът на листата на ПП ГЕРБ-Варна.

„Ние искаме да работим и да живеем тук, а родителите ни да бъдат спокойни и да се чувстват достойни граждани на тази държава”, обясни Лиляна Павлова. Тя обеща с много работа да се постигне стабилизиране на икономиката и финансите и да се разкрият работни места. С твърда ръка и сериозен контрол можем да поправим пробойните, които бившите управляващи отвориха за година и няколко месеца, уверена е Павлова.