Адмирал изненада сватбари с родопска песен

Варна Лайф

22-09-2014, 17:20

Автор:

varnautre.bg

Всичко от Автора

Бъдещи депутати се хванаха на хорото в село Добрина

Неподозиран музикален талант демонстрира адмирал Пламен Манушев по време на предизборните обиколки на кандидат-депутате от ГЕРБ в областта. На път от Вълчи дол към Суворово в събота част от групата спряла да обядва в ресторант до село Чернево. Там обаче се вихрела голяма сватба. Музикантите, които забавлявали гостите, разпознали адмирал Манушев - всички те свирели във флотския духов оркестър по времето, когато той е бил командващ на ВМС. Кандидат-депутатът отговорил на молбата на младоженците от Провадия и изпял родопска песен, като смаял гостите с глас и артистично изпълнение.

Днес водачът на листата на ПП ГЕРБ-Варна Лиляна Павлова и кандидатите за народни представители посетиха традиционния фолклорен фестивал „Селото на орехите пее” в с. Добрина, община Провадия.

Всяка година по традиция на фолклорното събитие се събират самодейни състави от Североизточна България и провеждат надпявания и надигравания. Живописното разположение на селото и богатото му историческо минало го превръщат в привлекателно място за почивка и туризъм.