Балчик бие със 7:0, черпят се с агне

Спорт

25-09-2014, 09:47

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

В Балчик ядат агне при пет гола за Аматьорската купа

В един отбор винаги трябва да има настроение", категоричен е Георги Иванов - Геша

Отборът на Черноморец (Балчик) постигна повече от категорична победа при гостуването си в Генерал Тошево на местния Спортист, в мач турнира за Аматьорската купа на България. Момчетата, водени от треньора Георги Иванов - Геша, се наложиха със 7:0 и си заслужиха премиите, обещани от ръководството.

Както вече писахме, преди двубоя култов фен на тима от Балчик мотивира футболистите и с печено агне, ако те успеят да вкарат пет или повече гола във вратата на съперника.

"Тази вечер ще празнуваме победата с печено агне. То бе обещано на тима от собственика на хотела, в който спят футболистите. Става въпрос за тъста на бившия футболист на Черно море Емил Тодоров (Зелето). При 4, или по-малко голове, обаче пак щеше да има агне, но то трябваше да бъде подсигурено от помощник треньора. Това беше нещо като облог между двамата. Цялата среща бе съпътствана от много емоции. На полувремето резултатът бе 2:0, а помощникът ми бе притеснен от многото пропуски. Буквално бе на прага на нервна криза. Според него някои от футболистите са играли симулативно срещу него", коментира с усмивка Геша - "В един отбор винаги трябва да има настроение", категоричен е треньорът на Черноморец (Бяла).