Черно море с равенство в Елитната група до 17 години

Спорт

27-09-2014, 22:26

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черно море - Берое U17 1:1 (фоторепортаж)

"Моряците" на Калоян Георгиев завършиха 1:1 с Берое във Варна

В среща от 10-ия кръг на Елитната ни футболна група до 17 г. юношите младша възраст на Черно море и връстниците им от Берое завършиха наравно 1:1. Двубоят се игра на тежкия терен на стадиона под Аспаруховия мост във Варна и затрудни действията и на 2-та отбора.

Старозагорци поведоха в резултата в 20 м. след колективна грешка в отбраната на "моряците". Осем минути по-късно обаче добра атака между Валери Христов и Валентин Йосков бе спряна непозволено в наказателното поле на гостите и топреализаторът на домакините бе точен от бялата точка за 1:1.

След почивката футбол липсваше, като гостите бранеха точка с всички позволени средства, като на моменти твърдата им игра – откровено преминаваше в груба. Именно след един такъв фаул Румен Касабов от варненци бе изваден принудително със съмнение за много тежка контузия.

За клубния сайт на Черно море наставникът на варненци Калоян Георгиев заяви, че не е доволен от показаното на терена и от допусната за пореден път груба игра срещу неговите възпитаници. В 11-ия кръг Черно море който разделя 2-ото място в класирането с ЦСКА – гостува на 3 октомври от 10,30 ч. на коравия тим на Ботев Пд .

ВИЖТЕ ФОТОРЕПОРТАЖ »» 

Съставът на Черно море: Христо Ковачев, Валери Христов, Костадин Димитров,Румен Касабов, Слави Славов, Светослав Павлов, Марин Сираков,Кристиян Събев, Валентин Йосков, Христо Илиев, Цанко Иванов. (Илиян Илиев, Емил Янчев, Николай Николаев, Владислав Данчев).