Еуфория

Животът

28-09-2014, 22:48

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Астрологична картина на деня - 29 септември

Слънце във Везни, Луна в Стрелец

Принципът на растежа и разширението ще бъде водещ през настоящата седмица и още в понеделник ще почувстваме неговото проявление. Дълбоките вътрешни преживявания ще останат в миналото и фокусът на вниманието ни ще се насочи към далечни цели и възможности, провокирани от интересни идеи, необичайни решения и неочаквани обстоятелства. Позволете на вдъхновяващите идеи да намерят место в живота ви. Можете да го направите като се запишете на нов интересен курс или семинар или просто промените привичния си график за деня. Приятелския кръг и социалното ви обкръжение също могат да станат източник на обновяващи процеси. Внимателно подхождайте към новите познанства-те могат да предизвикат положителни и значими промени в живота ви.

Оптимизмът днес ще завладее мнозина и ще се разпространява като зараза. Това естествено ще предизвика еуфорично настроение, което ще бъде подхранващо за междуличностните взаимоотношения, фантазиите и идеите, но би могло да има смущаващ ефект върху дейностите изискващи практическа реализация. Желаното ще се приема за възможно, дори когато няма никакви реални основания за това. Използвайте оптимистичните си настроения за да се справите със сложни ситуации, но се опитвайте да овладявате ентусиазма когато пристъпвате към практическата реализация на намеренията си. 

Работа и бизнес 
Денят ще бъде изключително благоприятен и резултатен за тези които работят в сферата на образованието, културата и изкуството. За бизнеса ще бъде малко труден поради липсата на конкретика в идеите и на подкрепящи реализацията им обстоятелства. Затова по добре се концентрирайте в проучване и изследване на възможностите. Въздържайте се също от обещания и стартиране на мащабни проекти. Ентусиазмът днес е голям но реалните възможности са ограничени. 

Здраве, хранене и красота 
Възникващите сега заболявания могат да бъдат продължителни и опасни, но пък енергийния потенциал на организма е висок и може успешно да се справи с тях. За да го подкрепите, акумулирайте повече енергия чрез активен спорт и повече движение.Застоят сега е противопоказен, тъй като може да блокира движението на енергията по енергийните канали на човешкото тяло. В храненето използвайте подправки стимулиращи кръвообращението и метаболизма. Организма се нуждае и усвоява пълноценно всички витамини съдържащи се в есенните плодове и зеленчуци. Кожата също ще усвои всички полезни съставки от витаминозните маски и кремове.