Обективна самооценка

Животът

29-09-2014, 23:47

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Астрологична картина на деня - 30 септември

Слънце във Везни, Луна в Стрелец

Във вторник, както и през останалите дни от седмицата вниманието ни ще бъде фокусирано върху дългосрочни цели и проекти. И тъй като съществена роля за реализацията им ще имат преди всичко деловите и приятелските връзки и полезните познанства, ще бъде добре да насочим енергията си към осъществяването на конструктивни срещи и разговори, касаещи бъдещите ни планове. Вероятно мнозина ще потърсят помощта и подкрепата на влиятелни личности, но следва да имате предвид, че сега много лесно можете да попаднете под чуждо влияние и без да се усетите да започнете да служите на чужди интереси, вместо на своите собствени. Плуването по течението и приспособяването към обстоятелствата, макар и по-лесно осъществими, може да се окаже не съвсем благоприятния метод за постигането на намеренията ви.

Бъдете решителни и отстоявайте своите интереси - така ще спечелите не само подкрепата, но  и уважението на своите благодетели. Внимателно следете събитията и преживяванията си днес, както и обстоятелствата които ви заобикалят. Те ще ви подскажат доколко адекватна е представата ви за себе си, за вашите възможности и способности. От това зависи успешното използване на позитивните възможности които съдбата ни предоставя през тази седмица. Надценяването както и подценяването са еднакво опасни. Само обективната самооценка ще ни предпази от грешки и напразна загуба на време и надежди.

Седмица преди Лунното затъмнение, следва да бъдем изключително внимателни по отношение на импулсивни решения и твърде силни емоционални реакции, във връзка със случващото се с нас и нашето обкръжение. Подчертаната енергетика на зодиакалните Везни ни напомня че следва да търсим и да се придържаме към равновесие във всичко и да търсим съвместно сътрудничество и удовлетворяване на съвместните интереси както в деловия така и в личния живот. Избягвайте методите на налагане и принуда. 

Работа и бизнес
Денят е изключително благоприятен за дела изискващи нестандартен подход и ярки лично присъствие. За да реализирате успешно деловите си начинания ще се нуждаете от съмишленици. Търсете енергични и амбициозни личности, с нестандартно мислене и начин на работа. Успешно ще протича уреждането на правни въпроси и юридически проблеми. Използвайте първата половина на деня за по-важните срещи и дела. Втората половина на деня ще бъде по-малко ефективна.

Здраве, хранене и красота
Днешният ден е зареден с висок енергетичен потенциал. Например храната която консумираме днес се усвоява сто процента от организма и се трансформира в енергия. Това от една страна ни гарантира че тя няма да се натрупа във вид на излишни килограми, но от друга поставя изискване да бъдем внимателни с подбора на продуктите. Човек е това с което се храни! Консумирайте само качествени, добре подбрани здравословни храни, за да сте сигурни че сте осигурили пълноценно захранване на клетките. Те ще усвоят и полезните и вредните вещества от храната. Гладуването е противопоказно и може да причини сериозни физически и психични увреждания.
Кожата и косата също ще погълнат жадно онова с което ги нахраните.Избягвайте химически препарати и агресивни козметични средства.