Анджелина Джоли водела "вампирски" живот с втория си мъж

Варна Лайф

26-10-2014, 16:27

Снимка:

delfi.ee

Автор:

varnautre.bg

Всичко от Автора

Това бяха "безумни времена", разказва актьорът Били Боб Торнтън

В интервю за Hollywood Reporter бившият мъж на Анджелина Джоли, актьорът и музикант Били Боб Торнтън, нарече "безумни времена" съвместния си живот със звездата. Той даде подробности за семейния бит на двойката и обясни причината за раздалята си с Джоли.

59-годишният Торнтън, който е бил женен за актрисата от 2000 до 2003-а година, подчерта, че никога не е харесвал екстравагантия начин на живот, който двамата водели. Той обясни, че под “безумство” той има предвид общата им с Анджелина любов към вампирската тематика (конкретно - носенето на стъкленици с кръвта на другия и обитаването на тъмното мазе на къщата).

Торнтън също така с неприязън си спомня за татуировките с имената си, които двамата си разменили, и които трябвало да заличават след развода.

По думите на Били Боб бракът им се разпаднал по негова инициатива, но по взаимно съгласие. "Имахме отличен брак, но аз реших да спрем дотук. Просто не се чувствах щастлив. Това е всичко. Нямаше скандали и омраза", обясни той.

Били Боб Торнтън е участвал във филми като “Лошият Дядо Коледа", "Безпощадно", "Наистина любов", "Непоносима жестокост", "Балът на чудовищата", "Армагедон", "Фарго". През 1997 г. получава Оскар за най-добър адаприран сценарий за филма "Бръсначът", на който сценарист, продуцент и изпълнител на главната роля.

Торнтън е вторият съпруг на Анджелина Джоли. За първи път тя се омъжва през 1996 г. за британския актьор Джони Лий Милър. Двамата остават заедно малко повече от година. През 2014 г. Джоли мина под венчило с Брад Пит, с когото са заедно от 9 години.