Вили Вуцов: На Тича не може да се играе романтичен футбол (ВИДЕО)

Черно море игра много рационално, много умно, а ние бяхме много плахи и сковани, каза още треньорът на Ботев Пд

Старши треньорът на Ботев Пловдив Велислав Вуцов заяви след загубата от Черно море, че на Тича не може да се играе романтичен футбол. Специалистът начело на пловдивчани обаче не уточни какво означава романтичен футбол, но за сметка на това похвали съперника за успеха днес.

"Не се представихме добре особено през първото полувреме. На всички ни бе ясно, че това ще е мач на надлъгване. Бяхме много изнервени. Домакините през първото полувреме доминираха във всяко едно отношение. Получихме два лесни гола в рамките на една-две минути. Бяхме много плахи и сковани“, сподели Вуцов.

"През второто полувреме не направихме някакви чудеса, но увеличихме качеството на желание и започнахме да печелим единоборствата“, добави треньорът на Ботев.

"По-борещият се отбор бе Черно море. Заслужено спечелиха и им честитя победата. Имам дълбоки резерви към нашата игра.“

"При гостуванията не се представяме добре. В 3-4 биткаджийски мач губим. Аз не търся оправдания. Искам да изглеждаме много по-борбено и биткаджийски. През второто полувреме имахме идея. Агресията ни на чужд терен не е добра“, каза още Велислав Вуцов.

"Домакините са пригодени към този терен на Тича, добре пресират. Всички ситуации пред нашата врата бяха след наши грешки и след наши опити да направим нещо смислено. Явно е, че агресията на чужд терен я няма. Опитахме се, аз твърдя, че се опитахме, дори повече от необходимото, да направим нещо. И там, където се опитахме да играем по-романтичен футбол, се видя, че на този терен не става. Не видях и домакините да са се опитали да направят нещо по-романтично. Напротив, играха много рационално, много умно. На този терен това се предлага, това се играе. Черно море е пригоден към него и го направи по-добре от нас.