Маслара: Можехме да бием по-изразително

Момчетата се раздадоха на терена и заслужено спечелиха мача

Треньорът на Спартак 1918 Иван Маринов - Маслара остана доволен от победата над Раковски с 2:1, която донесе първи три точки на "соколите" от началото на сезона.

"Доволен съм от това, че взехме трите точки, от раздаването по терена и желанието, което имаха футболистите да спечелят този мач. Има още много да работим, разбира се. Сега е важно този успех да върне увереността в момчетата и в оставащите два мача да успеем да вземе още точки. Опитахме се да играем футбол, това е важното. Мачът трябваше да завърши с по-изразителна победа, но се вижда, че изпитваме слабост в завършващата фаза. Все пак не случайно имамехме едва четири гола вкарани преди тази среща. Към 75-ата минута се видя, че отпаднахме физически. Двамата асистенти бяха безобразни, но не мисля да им правя разбор", каза пред varnautre.bg Маслара.

Запитан дали отбора ще отпразнува първите три точки за сезона подобаващо, треньорът сподели - "Ще празнуваме, когато успеем да се спасим от изпадане".

"В двуседмичната пауза ще работим върху слабостите, да не кажа, че почваме от нулата. Дано с всеки мач да вървим нагоре", допълни Маринов.

Спартаклии получиха два почивни дни и ще подновят тренировки във вторник от 14,30 часа.