Никола Спасов: Можеше да е 3:0 в наша полза до 15-ата минута

Не мога да кажа, че Литекс ни надигра, сподели треньорът на Черно море

Наставникът на Черно море Никола Спасов сподели след срещата с Литекс, че крайният резултат в мача не е реален. Според него червеният картон на Сашо Александров е повлиял за крайния изход на двубоя.

"Мисля, че в крайна сметка наистина червеният картон повлия при всички положения. Лошото е, че не можахме да отбележим гол. Мисля, че доминирахме в мача. Играхме един добър футбол, атакуващ футбол. Когато останахме с 10 човека продължихме по същия начин“, коментира старши треньорът на Черно море Никола Спасов след поражението с 0:3 от Литекс.

"Естествено, че ни повлия това, че останахме с човек по-малко. Пропуснахме много ситуации. Както стана 0:3, така можеше да е 3:0 в наша полза до 15-ата минута. Недоволен съм, че загубихме мача по този начин, но като раздаване и игра съм доволен от момчетата. Днес просто не ни се получи, не влезе гол. Има и такива мачове. Срещу един силен противник беше възможно да вземем трите точки“, добави още Спасов.

"Те си стояха дефанзивно на терена. Както изглеждаха така и играеха. Не мога да кажа, че това ни попречи да създадем достатъчно положения. Много време играхме с човек по-малко. Когато всички наши футболисти бяха в половината на противника, тогава имаше реални ситуации за Литекс. В останалите моменти ние сами си бяхме виновни за начина, по който си изпуснахме ситуации. Не мога да кажа, че са ни надиграли Литекс“, завърши Никола Спасов.