"Лонг Бийч Ризорт" е най-добрият апартхотел за 2014-а

Туризъм

01-12-2014, 07:59

Снимка:

longbeachresort.bg

Автор:

varnautre.bg

Всичко от Автора

5-звездният спа комплекс в кк "Шкорпиловци" спечели престижната награда на БХРА - Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация

Само преди дни 5-звездният комплекс "Long Beach Resort&SPA" получи огромно признание, след като беше обявен за "Апартаментен хотел на 2014 година" от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА). Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта се проведоха за 18-ти път тази година и са най–дългогодишните и престижни в българския туризъм. На официалната церемония в столичния хотел "Балкан" присъства министърът на туризма Николина Ангелкова, както и представители на общините, на неправителствени организации, бизнесмени и членове на асоциацията от цялата страна - водещи имена в българския туризъм.

Критериите за излъчване на най-добрия хотел на годината отчитат предпочитанията и търсенията на туристите, както и приноса на хотела или комплекса за това България да бъде желана, атрактивна и предпочитана дестинация от милиони туристи, съобщават от Асоциацията.

Long Beach Resort&SPA e разположен в непосредствена близост до био резервата "Камчийски пясъци" и един от най-красивите плажове на черноморския бряг. Комплексът е на 35 км от Варна и на 12 км от Камчия, което го прави подходящ за спокойна почивка на брега на морето. Самият курортен комплекс "Шкорпиловци", в който се намира Long Beach Resort&SPA, съчетава една от най-дългите плажни ивици с планински пейзаж, както и минерални извори с много добри свойства и благоприятно въздействие върху здравето. Long Beach Resort&SPA олицетворява хармонията на природата с лукса на един комфортен престой на гостите на комплекса.

"Ще продължим да се раздаваме на 120% в името на комфорта и лукса за нашите клиенти и това те ще могат да го разберат още за коледно - новогодишните празници, за които сме подготвили страхотни изненади", каза Георги Демиров, управител на "Алфа Лонг Бийч" ООД при връчването на наградата.

Long Beach Resort & SPA е предпочитан както от семейства с деца, така и от двойки, които оценяват дискретното му разположение, уюта и в същото време лукса, уникалния СПА център с невероятен закрит басейн, превъзходната кухня и качеството на предлаганите услуги, от които може да се възползват целогодишно.

www.longbeachresort.bg