Дават зала "Владислав" безвъзмездно за благотворителен турнир за Живко Господинов

Спорт

16-12-2014, 13:52

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Никола Спасов, Илиан Илиев, Божил Колев и Стефан Богомилов един срещу друг на 20 декември

Никола Спасов, Илиан Илиев, Божил Колев и Стефан Богомилов ще са треньори на четирите тима в надпреварата

Зала Владислав в СК Черно море ще бъде предоставена безвъзмездно от ръководството за благотворителния Коледен турнир за легендата на Спартак и Варна Живко Господинов, научи varnautre.bg. Както е известно, през юни Жиката бе диагностициран с рак на белия дроб и оттогава се лекува с процедури в Турция и София, за което са необходими още средства.

В надпреварата ще участват четири тима, съставени от ветерани на Черно море и Спартак 1918. Това каза пред varnautre.bg легендата на "моряците" Стефан Богомилов. Всеки от легендите на Морето - Никола Спасов, Илиан Илиев, Божил Колев и Стефан Богомилов ще сформират свой собствен отбор, който ще се пусне в надпреварата на 20 декември.

"Има вероятност Никола Спасов да отсъства по това време. Тогава в ролята на селекционер ще влезе Тодор Марев", уточни Богомилов. Турнирът е традиционен за Черно море, като за първи път на него са поканени бивши футболисти на Спартак. мачовете ще започнат в 15 ч. Преди това ще се проведе среща между юношески тимове на двата варненски клуба. Всеки, който ще участва в турнира ще даде даде според собствения си джоб средства за Живко Господинов. Отделно сме изготвили и календари, които всеки зрител може да закупи на цена по негово желание. Ръководството на ССК Черно море е съпричастно с нашата инициатива и реши да ни предостави зала "Владислав" безвъзмезно, за което само адмирации", каза още Богомилов.

След събитието ще се състои и коледен банкет, на който ще присъстват няколко поколения "моряци". С него ветераните ще изпратят 2014 г.

Средства за Живко Господинов могат да бъдат преведени в Централна кооперативна банка на три сметки:

IBAN BG 85 CECB 9790 4081 6472 00 (в левове)

IBAN: BG32 CECB 9790 4181 6472 00 (в долари)

IBAN: BG08 CECB 9790 1481 6472 00 (в евро)