Махат рекламите от покрива на ДНФ, затварят част от "Владислав"

Временно се закрива автобусна спирка "Центъра" (ДНФ)

На 4 януари, неделя, от 8.00 часа се въвежда временна организация на движение по булевардите "Владислав Варненчик" и "Мария Луиза" до Военноморския клуб (ДНФ). Причината е демонтаж на светлинните реклами с визия "Кока кола" и "Туборг" разположени на покрива на сградата.

Ограничава се движението по бул. "Владислав Варненчик" в платното, прилежащо на ДНФ посока кварталите, в участъка от Централна поща до централен подлез, като движението на моторните превозни средства и автобусите на градския транспорт се прехвърля в платното за насрещно движение. Затворено ще бъде и движението по бул. "Мария Луиза" в лентата за десен завой, посока централен подлез, в участъка от пешеходната пътека между ул. "Драгоман" и ул. "Шейново " до централен подлез.

Затварят се за пешеходци прилежащият тротоар - от ул. "Братя Шкорпил" до бул. "Мария Луиза", както и подходът на подлеза към работната площадка. Временно се закрива автобусна спирка "Центъра" (ДНФ), като пътниците ще се обслужват от автобусна спирка "Централна поща" посока кварталите, съобщават от общинската дирекция "Управление на сигурността и контрол на обществения ред“.