Спартак уреди седем италиански футболисти и един африканец

Вижте култови снимки от кастинга в Рим

Седем талантливи италиански футболисти и един африканец бяха спазарени за Спартак 1918 на камп в Рим. Подборът е направен от новите шефове на варненския клуб – изпълнителният директор Пиетро Белардели, спортно-техническият директор Джузепе Белардели и помощник-треньорът Бруно.

Въпросните играчи са играли с червен екип в един от многобройните мачове на уникалната футболна база във Вечния град. На трибуните на двубоя, в който са ритали бъдещите е спартаклии е бил и легендата на италинския футбол Джузепе Бергоми. Последният е световен шампион през 1982 година. Присъствали са също над 70 мениджъри, агенти и ръководители. Във всички двубои са участвали белгийци, французи, германци, италианци, сърби, албанци, африканци и други. Срещите са проведени на 28-те помощни терена до стадион „Олимпико“.

Разбра се още, че в Рим е пристигнала част от поръчаната нова екипировка на Спартак 1918 – анцузи, грейки и шуби. С нея позира помощник-треньорът Бруно. Двата екипа за мачовете, както и за тренировки, ще са готови до седмица.

Това са футболистите, които ще подсилят Спартак 1918:
Джордани – набор 1995, Ватро – 1996, Фраки – 1995, Камени – 1996, Яни – 1995, Лукатели – 1995, Мастрандонио – 1995, Н'Дао – 1996