Черно море пробва Педро Еуженио за десен бек

Двустранната игра на "моряците" е днес от 12 ч. на стадион "Младост"

Черно море ще пробва напусналия Хасково Педро Еуженио. Моряците се нуждаят от десен бек, след като Александър Александров не остана на "Тича". Еуженио бе пред договор с Локомотив София, но железничарите се отказаха от португалеца, след като успяха да задържат Елтон. През есента Еуженио, който е роден на 26 юни 1990 година, бе част от Хасково. Той изигра 12 мача в А група, в които отбеляза 1 гол. Той е чакан в близките дни на "Тича".

В момента треньорът на моряците Никола Спасов тества Алфонсо Марте от Доминиканската република за десен бек. Той ще има възможност да се докаже в учебната игра днес от 12 часа на стадион "Младост".

Шанс за изява ще получи и капитанът на дублиращия отбор на ЦСКА Тони Стоичков. Той се присъедини към отбора в сряда. Халфът, който може да действа и като защитник, оставя добри впечатления в Никола Спасов до момента.

За двустранната игра Спасов повика и 6-а юноши от дублиращия тим. Това са Георги Гушлев, Стефан Иванов, Емил Илиев, Николай Минков, Илиян Неделчев и Александър Йовчев.