България търси талант във Варна

Варна Лайф

18-01-2015, 10:46

Снимка:

България търси талант

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Четвъртият сезон на "талантите" започва през пролетта на 2015-та

Предварителни кастинги за шоуто "България търси талант" се провеждат във Варна. От вчера в морската столица хиляди - малки и големи се стичат на прослушванията за популярния формат. Кастингът във Варна ще продължи до края на деня. Морската столица заедно с Пловдив са градовете, където се провеждат първите прослушвания. Следващата седмица предстоят кастинги  в Бургас, Велико Търново и София.

За участие в предварителните кастинги могат да се запишат хора на всякакви възрасти и с всякакви умения - професионалисти и аматьори, хора с таланти и хора с желание за изява, изпълнители в традиционни изкуства и нетрадиционни начинания, забележителни, уникални, интересни или с необичайни дарби - не само пеене и свирене, не само танц или изобразително изкуство, а и жонглиране, акробатични номера, бързо ядене и всичко, което представлява един необикновен талант, който да бъде представен пред зрителите. Кандидатите могат да се явят на прослушването както солово, така и в група.

И тази година журито в "България търси талант" ще бъде от четирима души, а финалистите 12. Ще има обаче и нови елементи, които да радват и предизвикват участници и зрители. Четвъртият сезон на "талантите" започва през пролетта на 2015-та.