Ново 20: Италианците идват във вторник вечерта

Ваканцията на "соколите" се удължава още няколко дни

Ваканцията на Спартак 1918, която стартира в разгара на подготвителния период, ще бъде удължена с още няколко дни. По предварителна програма италианците трябваше да се завърнат в морската столица в неделя, но плановете претърпяват нови корекции. Сега датата, на която трябва да се появят чужденците, е 3 февруари (вторник) вечерта. Така "соколите" ще подновят занимания едва в сряда.

Причината, която са изтъкнали хората от Апенините, е невъзможността да уредят самолетни билети за цялата група. А тяхното желание било да пристигнат с един полет всички заедно.

Така във вторник вечерта във Варна се очаква да се появят трима полеви играчи, двама вратари и кондиционен треньор. Другите са 8 молдовци и двамата румънци, които определено грабнаха окото на треньора Иван Маринов - Маслара в двустранните игри преди десетина дни.

Само ден след пристигането си в морската столица председателят на УС на Спартак 1918 Антон Фажев трябва да представи на италианците отчет за приходи и разходи в клуба за 2013 и 2014 г., за да могат те да се запознаят с него. В същото време Фажев ще настоява, до началото на общото събрание в петък от 10 ч. в община Варна, да бъде подписан договор между двете страни, според който италианците ще поемат ангажимент за издръжката на клуба, срещу определен брой представители в УС.