Камчия приема европейско по хокей в зала

Спорт

12-02-2015, 17:33

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Клубните шампиони на Сърбия, Финландия, Норвегия, Армения, Гърция, Грузия, сред тях е и българският шампион НСА ще участват в надпреварата

Комплекс "Камчия" е домакин на Европейското клубно първенство по хокей в зала Сhallenge II мъже, което стартира утре и ще продължи до 15 февруари, в едно от най-модерните спортни съоръжения в България. В надпреварата от четвъртата по сила евродивизия Сhallenge II ще участват 7 отбора – клубните шампиони на Сърбия, Финландия, Норвегия, Армения, Гърция, Грузия, сред тях е и българският шампион НСА.

По време на трите състезателни дни в уникалната спортна зала на Камчия ще се проведат 21 срещи, а отборите ще играят по системата "всеки срещу всеки". Първите двама в класирането ще получат купи и право на участие в турнири от по-горна дивизия – Challenge I.

Началото и първият съдийски сигнал ще бъде даден утре, в 11,30 ч., като на терена ще излязат отборите на Сърбия и Норвегия. Веднага след тях тимът на НСА ще играе срещу гръцкия хокеен клуб. Финалните мачове ще са в неделя.