Шоу кухня за деца влиза в училище

Варна Лайф

16-02-2015, 15:35

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Откритият кулинарен урок ще се проведе в четвъртък, от 15 часа в СОУ "Найден Геров"

Шоу кухня за деца "Вкусно с Ola" влиза в училище за открит урок пред възпитаниците на СОУ "Найден Геров" във Варна. Пред малчуганите тайните на кулинарията ще издаде шеф Иванка Георгиева, а второкласниците ще подготвят сами своето хапване и ще научат много професионални съвети за здравословното хранене.

Питателното и балансирано меню е съществено за здравето, без значение от възрастта. Ограничаването от любимите храни при малките не е лесно, пък и не е съвсем наложително. По -важно е подрастващите да се научат да преценяват сами кое е добро за тях, да са запознати с качеството на храната и да могат да балансират между т.нар. fast food и питателната храна.

Главният готвач шеф Иванка Георгиева ще покаже на най-малките, как да сътворят, сами нещичко за хапване - бързо и вкусно, но най-вече здравословно. Учениците ще бъдат изненадани с много вкусотии и награди, ще научат много нови неща, а за тяхното настроение ще се погрижи добре познатия аниматор Бате Ицо. Откритият кулинарен урок ще се проведе в четвъртък, от 15 часа, в СОУ "Найден Геров".