Плащаме местни данъци чрез Интернет от 1 март

Мисия Варна

16-02-2015, 16:10

Снимка:

@pixabay

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

От днес плащаме местните данъци с отстъпка

За улеснение на гражданите на касите на дирекция "Местни данъци" са поставени ПОС – терминални устройства.

От 1 март всеки може да плати данъците си към местната хазна и чрез Интернет или на касите на Easypay, съобщават от дирекция "Местни данъци и такси" в община Варна в първия ден от кампанията за събиране на налозите.

До 30 април предплатилите за цялата година данък върху недвижимите имоти, такса битови отпадъци и данък върху превозните средства, ползват 5% отстъпка. Задълженията към общинската хазна могат да се внасят и в брой, чрез пощенски запис или по банков път. За улеснение на гражданите на касите на дирекция "Местни данъци" са поставени ПОС – терминални устройства.

Пълна информация за работното време и местоположението на всички места за плащане на местни данъци и такси е публикувана на www.varna.bg в раздел "Проверка, плащане и информация за местните данъци и такси".

Места за плащане на местни данъци и такси:

1. На касите на дирекция "Местни данъци и такси".2. Чрез банков превод по банковата сметка на Община Варна.3. На касите на "Информационно обслужване" АД клон Варна.4. В офисите на ИЗИПЕЙ АД. 5. По Интернет, чрез www.ePay.bg6. В офиси на ЦКБ АД – клон Варна.7. В офиси на Банка ДСК.8. В клонове на Български пощи.