Тодор Паланков: Предстоят ни три мача, три финала за топ 6

Още в следващите срещи ще покажем лицето, което искат да виждат феновете и добра игра

Халфът на Черно море Тодор Паланков определи успеха с 1:0 над Локо (ГО) от турнира за Купата на България като добър резултат.

"Трудно дойде победата, но напълно заслужено. 1:0 е добър резултат, чист резултат. Ако успеем да вкараме гол в Горна Оряховица съперникът трябва да вкарат три, затова определят резултата в днешния мач като добър. Предварителната нагласа бе да спечелим с по-голяма разлика, но виждате, че няма лесно във футбола", каза Паланков.

Сърцатият футболист на "моряците" сподели още, че на Черно море предстоят три финални мача за първенство, които трябва да спечели задължително.
"Готови сме за първенството. Нормално е в първите мачове отборът да влиза по-трудно. Още в следващите срещи ще покажем лицето, което искат да виждат феновете и добра игра. Предстоят ни три мача, три финала, които трябва да изиграем по най-добрия начин, за да спечелим. Това ни е целта. Гоним класиране в топ 6. Определено с днешната игра няма как да се получат нещата. Но в следващия двубой ще сме на нужното ниво", завърши Тошко Паланков.