Мотошествие изпрати загиналия Велизар, майка му припадна от мъка

30 моторджии и над 70 души с автомобилиЛинейка с включени светлини придружи автоколоната

Мотошествие изпрати загиналия на ул. "Девня" във Варна моторист Велизар Коцев в последния му път, видя репортер на Varnautre.bg. Точно в 12 часа около 30 моторджии и над 70 души с автомобили се събраха на полигона на "Почивка", за да съпроводят катафалката. Оттам с рев на моторите те тръгнаха по крайбрежната алея, след което се върнаха до кръговото на "Почивка", където един от мотористите отцепи движението, за да може колоната да излезе на булеварда. Мотошествието премина през центъра и оттам продължи към Тополи, където Велизар ще бъде погребан. 

Майката на загиналия 30-годишен мъж, която живее в Испания и научи за смъртта му по телефона, пристигна навреме, за да изпрати сина си. Почернената майка е съсипана от сполетялата я трагедия. По време на шествието днес от шока и мъката й е прилошало и се е наложила лекарска намеса, научи Varnautre.bg. Затова и линейка с включени светлини придружи автоколоната. 

ОЩЕ СНИМКИ ОТ ШЕСТВИЕТО ВИЖТЕ ТУК

Велизар Коцев загина на място на 19 февруари при катастрофа с мотор на ул. "Девня". По данни на полицията младият мъж е загубил контрол над машината. По-късно приятелите му разказаха, че той е бил опитен моторджия и недоумяваха какво е довело до фаталния инцидент.