Първа инвестиционна банка отпразнува 8 години на своя офис Цариброд във Варна

Fibank има 10 клона и офиси в морската столица

Fibank (Първа инвестиционна банка) отбеляза с коктейл 8 години от откриването на офис Цариброд в град Варна. На събитието присъстваха дългогодишни клиенти, бизнес партньори и приятели на банката от града и региона, които посещават офиса на банката.

В обръщението си към гостите на събитието и към целия екип на банката в офис Цариброд, управителят на клон Варна – г-н Иван Сердаров, благодари на всички клиенти, партньори за успешното сътрудничество през годините. На събитието г-н Сердаров представи и новия заместник управител на клона - г-н Владислав Богданов.

"През тези години нашият екип срещна много предизвикателства, с които успешно се справихме. Постигнахме много – най-вече в установяването на трайни и ползотворни партньорски отношения, изградихме доверие и професионални контакти с много нови клиенти, помогнахме на мнозина да намерят и осъществят своите бизнес инициативи и да следват мечтите си. За нас този успех се гради с много труд и постоянство, честност в отношенията и стремеж към непрекъснато усъвършенстване", сподели още г-н Сердаров.

Първа инвестиционна банка посреща своите клиенти от град Варна и региона в 10 свои клона и офиса. Офис Цариброд е открит през 2007 г. и в него работят общо 9 служители.