Шофьори блъскат жени навръх празника им и бягат

Крими

09-03-2015, 15:01

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

11 са ранените в катастрофи през почивните дни

Две пешеходки пострадаха навръх празника си, а шофьорите, които ги блъснаха избягаха. Около 3 часа на 8 март 29-годишна варненка се прибирал в дома си, когато на пешеходната пътека на ул. "Тодор Влайков" водачът на все още неизвестна кола я блъска, след като й отнел предимството. Вследствие на инцидента жената получава контузия на таз и глава. Прегледана е в болница и е освободена, без опасност за живота.

В същия ден пострада и 32-годишна варненка на пътя. Тя се движела по ул. "Девня" успоредно на платното за движение, бутайки мотопеда си. Около около 17:30 часа неизвестен шофьор я блъска, след което напуска местопроизшествието. Вследствие на инцидента жената получава контузия на глава и гръден кош. Прегледана е и освободена, без опасност за живота. 

Общо 8 са пътно-транспортните произшествия с пострадали граждани през почивните дни. В катастрофите са ранени 11 души. 

В един от пътните инциденти, заради движение с несъобразен скорост по мократа настилка, 22-годишен водач на "Фолксваген" се блъсна в стълб от уличното осветление на ул. "Христо Смирненски". Вследствие на инцидента мъжът е със счупени две ребра.