Ядрена война затрила цивилизация на Марс

Животът

13-03-2015, 09:56

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Френският канал в Youtube UFOvni Disclosure направи кратък филм, който показва "облак от пушек", като се твърди, че това е ядрена експлозия

Снимка, на която се вижда облак, наподобяващ ядрена гъба след взрив, издигаща се от повърхността на Марс, взриви духовете сред любителите на конспиративните теории, съобщава в. "Дейли мейл". Форуми, посветени на извънземния живот, твърдят, че фотосът е "доказателство" за това, че преди много време на Марс е имало цивилизация, но тя може да е била унищожена в резултат на ядрена война. На въпросната сателитна снимка се вижда увеличена част от Валес Маринър, каньон с дължина от 4000 км. Тя е направена от Индийската организация за изследване на Космоса.

Френският канал в Youtube UFOvni Disclosure направи кратък филм, който показва "облак от пушек", като се твърди, че това е ядрена експлозия или извънземен метан. "Индийският спътник, който обикаля Марс, успя да хване с обектива нещо странно в гигантския каньон Валес Маринър на Марс", се казва във видеото. "На снимката се вижда огромен гъбовиден облак и ние можем да спекулираме дали това е много рядък пясъчен облак, причинен от вятъра, или е следствие от ядрена или метанова експлозия", се казва още в клипа. Снимката е направена по същото време, когато кометата Сайдинг-Спринг премина покрай Марс миналата година. "Когато кометата се приближи до Марс, НАСА прекъсна връзката", казва UFOvni Disclosure. Но д-р Фриц Хелмут Хемерих успя да направи видео от 1200 метра в Тенерифе на Канарските острови, на което се вижда кометата веднага след контакта й с Марс и огромна експлозия. Д-р Джон Хорнър, астроном от Университета в Южен Куинсленд, Австралия, заяви пред в. "Дейли експрес": "Колкото и да е интересно да си представим, че това е доказателство за ядрено оръжие на Марс, за съжаление това не е така". По думите му "облакът" е оптична илюзия, причинена от ъгъла на кратер.

Теорията, че древна цивилизация на Марс е била унищожена при ядрена атака на друга извънземна цивилизация, е доста популярна. Миналата година физикът Джон Бранденбург заяви, че според него древните марсианци, известни като сидонци и утопиянци, са били избити при атака, като доказателствата за геноцида могат да бъдат видени и днес. През 2011 г. ученият бе първият, който допусна, че червеният цвят на Марс може да се дължи на термоядрена експлозия. "Повърхността на Марс е покрита с тънък слой радиоактивни субстанции, включително уран, торий и радиоактивен калий, като веществата са дошли от гореща точка на Марс", обяви той.