Паркинг в "Левски" осъмна с нарязани гуми (снимки)

Крими

13-03-2015, 15:49

Снимка:

© Varnautre.bg | Ивайло Борисов

Автор:

Пламена Николова

Всичко от Автора

Вандалите са кълцали гумите на случаен принцип, сред пострадалите коли има и нови и стари

Неизвестно лице е нарязало с гумите на поне 5 коли, спрени на паркинг между улица "Подвис" и ул. "Никола Козлев" в кв. "Левски" във Варна, алармира читателка на Varnautre.bg. "Неприятната изненада беше поднесена за добро утро. Едната гума на нашата кола беше нарязана на пет места и не става за нищо", разказа жената.

Потърпевшите се колебаели дали си струва да алармират полицията, от където най-често само констатирали очевидното."Ще направят преписка с неизвестен извършител и това е", допълва дамата, подала сигналът.

Оказа се, че паркиралите возила са мишена за изливането на нечия агресия не за първи път. Миналата зима отново някой посегнал на колите, но не бил толкова краен и се задоволил само с изпускането на гумите.

На този етап не може да се направи логична връзка между пострадалите автомобили, които били избирани напълно на случаен принцип. Сред колите с нарязани гуми има и нови и стари. Според хората в района не може да се каже, че подозират някой конкретно, било то хлапета, наркомани или ядосан съсед. Хората гадаят и за мотивите, подтикнали бандита да реже гуми на поразия.