"Моряци" се доказват в Мача на звездите

Спорт

24-03-2015, 17:42

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черно море Порт Варна бие с купата във Варна (фоторепортаж)

Събитието е на 29 март в Ямбол

Само един българин хвърля ръкавицата към американците в конкурса за забивки в Мача на звездите по баскетбол. Това е капитанът на Балкан Павел Маринов. На 29 март той ще трябва да покаже на публиката в родния си град, че и белите могат да скачат.

Честта на американската школа в зала "Диана" тази неделя в Ямбол ще бранят Лени Даниъл – носител на Купата на България с “Черно море – Порт Варна”, Върнън Тейлър от “Рилски спортист”, който ще защитава първото си място при забивките от миналата година, както и крилото на Берое Диуейн Джаксън.

В конкурса за стрелба от далечно разстояние се пускат Тайлър Лейзър от домакина на събитието Ямбол, Павел Иванов – капитан на шампиона Левски, юношата на Ямболгаз и настоящ лидер и пример за подражание при "сините" Димитър Ангелов, Иван Лилов от Балкан.

В индивидуалната надпревара за най-техничен баскетболист феновете ще могат да видят Станимир Маринов от Черно море, Педжа Стаменкович от Балкан, Дий Браун от “ЛУКойл-Академик” и Асен Великов – капитан на "моряците".