Бисер Киров плюе президента ни в Москва

Животът

11-04-2015, 17:01

Снимка:

sofia.topnovini.bg

Автор:

VarnaUtre

Всичко от Автора

Огнян Минчев: Водопадите от помия, с които ни заливат слугите на Москва ще унищожат остатъка от нашата национална независимост

Българският естрадният певец Бисер Киров, понастоящем културен аташе на България в Русия, в интервю за най-четения вестник в Русия „Комсомолская правда“ наплю българския президент по повод отказа му да уважи Москва за Деня на победата тази година, съобщи Scena.bg.

Пред руската публика, Бисер Киров каза: „Не сте загубили нищо, като президента на България не дойде в Москва. Има хора, които са достойни за този празник, има и такива които не са. Той попада във втората категория. Девети май – Ден на победата се празнува в целия свят. Това е празник на величието на духа. Това е началото на ЕВропа. И цяла Европа трябва да се поклони пред съветския войник, защото Европа не би била, ако този ден не се беше случил“, каза Бисер Киров.

Певецът Бисер Киров в момента е много популярен в Русия с новата си песен, посветена точно на Деня на победата ,припомня сайтът.

По този повод политологът Огнян Минчев изригна в социалната мрежа Фейсбук и призова президента Плевнелиев и  външния министър Даниел Митов да отстранятКиров от заеманата позиция в посолството ни в Москва .

„Българският президент не е само конкретна личност - той е институция. Моля, веднага да бъде изхвърлен от българското посолство в Москва наглият дегенерат, който в официално качество оплюва своята родина и нейните върховни официални представители. Г-н президент, г-н Митов, моля не подминавайте тази наглост с мълчание - водопадите помия, които заливат българската държава от Москва и от слугите на Москва в България са на път да унищожат остатъка от нашата национална независимост за пореден път. Единственият ни шанс е да не мълчим и да се защитим!