Топ пилоти стартират в рали "Варна 2015"

Спорт

13-04-2015, 18:51

Снимка:

rallyvarna

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Рали “Варна 2015” ще бъде в 9 етапа за 2 дни

Йордан Атанасов и Димитър Спасов ще бъдат едни от най-сериозните претенденти за призовите места в състезанието

Октан Тийм ще бъде в пълен състав за старта на рали "Варна" 2015, съобщават в официалния си сайт организаторите. Освен шампионите при автомобилите с един двигателен мост Антон Титов и Венцислав Мирчев (Citroen DS3 R3T) в първия кръг от шампионата са заявени и Игнат Исаев и Милен Илиев (Mitsubishi Lancer Evo IX).

За последно Исаев и Илиев стартираха в рали "България", където отпаднаха заради технически проблем в тяхното Evo IX.

Октан Тийм започна годината с участие на двата екипажа в открития рали спринт в Твърдица, където Исаев и Илиев бяха зад волана на Peugeot 106, докато Титов и Мирчев се състезаваха със своя автомобил Citroen.

Игнат Исаев ще бъде един от основните фаворити за призовите места в рали "Варна" 2015, опитвайки се да заличи неприятните спомени от миналата година, когато завърши на шесто място заради сериозни проблеми в двигателя на своя автомобил.

Антон Титов ще започне защитата на титлите си в шампионата на автомобилите с един двигателен мост и клас RC3.

За втора поредна година екипажът на ART Racing Йордан Атанасов и Димитър Спасов ще стартират в рали "Варна" с наетата от Чехия Skoda Fabia WRC. През 2014 г. Атанасов и Спасов впечатлиха публиката със своята езда, но проблеми със съединителя не им позволиха да се включат в борбата за победата. Двамата завършиха на четвърто място в генералното класиране и на първо в клас RC1.

Skoda-та отново е наета от отбора на Карел Трнини, който и през миналата година осигури атрактивния автомобил за екипажа на ART Racing.

Йордан Атанасов и Димитър Спасов ще бъдат едни от най-сериозните претенденти за призовите места в състезанието. Двамата вече имат опит от участието си през миналата година и феновете ще очакват с нетърпение тяхното представяне в 16-тото рали "Варна" 2015, първи кръг от националния рали шампионат.