Мотори и татуирани момичета - атракция във Варна в неделя

Животът

24-04-2015, 14:34

Снимка:

Мол Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Демонстрации по аерография и боди пейнтинг ще събират погледите на зрители и участници в пролетния мото фест "Варна 2015"

Поредната порция адреналин ще връхлети феновете на мотоциклетите и високите скорости на 26 април. Пролетен мото фест "Варна 2015" ще събере ръмжащи мотори, качествена рок музика и красиви жени на едно място.

Двигател на фиестата, която ще събере стотици мотористи от Североизточна България, по традиция е мото клуб "Диви деца". Фестът ще се вихри през целия ден - от 10 часа, когато ще пристигнат първите "братя на вятъра", до късния неделен следобед с много шоу, игри с публиката и музика на живо.

Под диригентската палка на водещия Венци Куцаров на сцената ще забиват музикантите от Devil's Smile Band, майстори на лазерната гравюра ще представят уменията и творбите си с "мото тематика", демонстрации по аерография и боди пейнтинг ще събират погледите на зрители и участници във феста, а изпъстрени с татуировки красавици ще се надпреварват за титлата "Мис Тату".

За почитателите на моторите ще бъдат оформени мострени щандове. Феновете на двуколесните ще могат и да върнат назад "машината на времето" с фотоизложбата „20 години мото общество Варна", а мотористите ветерани - да си припомнят тръпката от първите организирани мото събори край морето, стартирали точно преди две десетилетия.


Фестивалът ще се проведе на открития паркинг на Мол Варна.