30 април: Оптимален напредък

Хороскоп

29-04-2015, 18:34

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Телец, Луна в Дева - Везни. Астрологична картина на деня

Последният работен ден от настоящата седмица ще ни осигури оптимални условия да завършим започнатото, да приведем в ред делата и документите и да осъществим финални разговори касаещи ангажиментите, задълженията и условията за работа през следващият месец. До ранния следобед ще можем успешно да се възползваме от засиления информационен обмен, за да опресним знанията и текущите си представи за обективната реалност. Активната част на деня е подходяща за кратки пътувания и делови срещи, както и за всякаква научна и писмена работа, подготовка за изпити и публични речи. Ще можете да се съсредоточите в написаното, да уловите малките подробности и написаното между редовете, да акцентирате върху съществените моменти и да структурирате думите и посланията си конструктивно.
 
В късният следобед настроението и нагласите ни ще претърпят коренна промяна и ще се пренасочат от деловата сфера, към романтичния свят на личните взаимоотношения и обещаващите предложения на светския живот и приятелския кръг. Покрай нарастващото празнично въодушевление обаче, няма да е зле да потърсите и компанията на по-възрастни роднини, приятели и хора с безспорен авторитет, в чиито съвети и препоръки със сигурност ще намерите смисъл и ползи.

Работа и бизнес
Денят ще ни предостави идеални условия както за интелектуална работа в усамотение, така и за активно общуване във връзка с договаряне на условията по търговски сделки и споразумения. Ще можем да разчитаме на повишена концентрация и целенасочена мисъл позволяващи провеждането на конструктивен диалог. Използвайте ги за постигането на уговорки и споразумения по фундаментални, принципно важни въпроси, касаещи уреждането на материални взаимоотношения.

Здраве, хранене и красота
Денят е подходящ за лечение на всякакви заболявания, особено на хронични и и такива за които до момента не сте намерили подходящото лечение. Затова не пропускайте възможност днес да посетите специалист било то за да потърсите адекватно лечение или да обсъдите програма за възстановяване и подобряване на здравословното ви състояние. От тази тенденция ще можете да се възползвате и относно грижите за кожата и косата. Менюто трябва да е разнообразно, но ако желаете да се възползвате от способността на организма да усвоява пълноценно полезните вещества, ориентирайте се към течни храни.