Тодор Марев: Крайно време е Купата да дойде във Варна

"Моряците" са напълно готови да вдигнат тро­фея

Черно море е напълно готов да триумфи­ра в предстоящия фи­нал за Купата на Бълга­рия. Това смята слав­ният футболист на моряците Тодор Марев.

"Шансовете във фи­нала са 50 на 50. Колко­то са за едните, тол­кова са и за другите. Надявам се съдийство­то да е перфектно. Дано всичко да се ре­ши на терена и да ста­не чудесен празник. Черно море е напълно готов да вдигне тро­фея, като гледам как­ви игри прави напоследък. Взе качествени попълнения, има от­лични състезатели в момента. Дано да ня­ма контузени в дните до мача. Не виждам каква пречка може да има пред отбора, за да се пребори за купата", коментира пред 'Тема Спорт" рекордьорът по участия за клуба в А група.

Той бе категоричен, че Черно море не отстъпва игрово на съперника си във фина­ла.

"В тима има ред и дисциплина, а Никола Спасов владее прекрас­но нещата. Наред с прагматизма и печеле­нето на точки се иг­рае и хубав футбол, привържениците за­почнаха да се връщат по трибуните. Затова смятам, че вече е дошло времето за пър­ви трофей. В последни­те години загубихме два финала. По мое време също два пъти стигнахме до финал за Купата на Съветската армия срещу Левски и ЦСКА. Затова смятам, че е крайно време трофеят да дойде във Варна", допълни леген­дарният бранител.