19-годишен заби колата си в камион, пострадаха още три деца

Крими

04-05-2015, 16:14

Снимка:

VarnaUtre.bg/архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Няма опасност за живота им

"Опел" е навлязъл в насрещното и се е блъснал в товарен автомобил "Даф" по пътя от Суворово за Левски. Инцидентът е станал в събота, около 15 часа. Зад волана е бил 19-годишният Г.Н. и е изгубил контрол над автомобила. Получил е фрактура на лумбален прешлен, настанен е за лечение в МБАЛ "Св. Анна". В колата е пътувало и 18-годишно момче, което е с контузна рана на главата.

Пътници в автомобила са били и две деца – малолетно момче, получило мозъчно сътресение, настанено за наблюдение в болница и непълнолетно момиче, което е с фрактура на носа.

В болница е настанена и 61-годишна жена, която е пострадала в катастрофа. В петък, около 13:10 часа, на пътя от село Червенци за село Стефан Караджа, "Пежо" се е ударило в товарен автомобил "Ситроен", който е бил извън платното за движение. Зад волана е бил 66-годишният Д.Д. Движил се е с несъобразена скорост. Пострадали са двете жени, които са пътували в колата - 61- годишната е получила фрактура на бедрена кост, а 90-годишна жена от село Гроздьово е с контузни наранявания.