Фънк, соул и джаз концерт на плажа в петък

Варна Лайф

07-05-2015, 12:18

Снимка:

@pixabay

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

ОИЦ-Варна закрива кампания за еврофондовете

С безплатен фънк, соул и джаз концерт на плажа на 8 май Областният информационен център - Варна ще закрие събитията във Варненска област от националната инициатива "Да създадем ЗАЕДНО България 2020". Кампанията имаше за цел да проучи какво искат гражданите да се реализира с европейски средства в техните общини и да популяризира възможностите за европейско финансиране през новия програмен период 2014-2020г.

Музикалното събитие в навечерието на Деня на Европа ще се състои на 8 май 2015 г. от 19 часа в клуб "Ментол" на централния варненски плаж. За настроението на публиката ще се погрижат музикантите от "REJOIN project" Нейчо Петров-Реджи, Страцимир Павлов и Валери Ценков, които ще зарадват любителите на фънк, джаз и соул ритмите със своите изпълнения. Водещ и музикален селектор на събитието ще е актьорът Симеон Лютаков. Като част от партито е предвидена и томбола с много награди и изненади. Входът е свободен.

"Да създадем ЗАЕДНО България 2020" е кампания на мрежата от информационни центрове за европейско финансиране в страната. В рамките на инициативата в периода от 16 март до 6 април ОИЦ - Варна проведе допитване във Варненска област за това какво искат гражданите да се изгради, възстанови или реализира с европейски средства в тяхната община. Близо 500 човека от всички 12 общини в областта попълниха анкета и споделиха своите идеи за развитие на населеното място, в което живеят. По време на кампанията екипът на ОИЦ посети по два пъти всяка от общините в областта и навсякъде проведе изнесени приемни за граждани и потенциални бенефициенти.