Стойчо Стоев: Знаехме как ще играе Черно море

Спорт

09-05-2015, 20:42

Снимка:

varnautre.bg / Ивайло Борисов

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

ВИДЕО: За мен е важно тревното покритие да е добре за мача за Купата

Наставникът на Левски Стойчо Стоев заяви, че "сините" са били наясно какво ще им предложи Черно море в мача от 29-я кръг на А група. Левски се наложи с 2:0, а специалистът каза, че за него е било по-важно как ще се представи неговият състав.

"Стана добър мач за втората шестица, който не е за втората шестица. Играхме този футбол, който напоследък играем. Контролирахме играта, създадохме положения, имаше спокойствие и в двете фази. Справихме се и в защита, и в нападение. Ние се опитахме да контролираме мача и вкарахме нашите положения", започна Стоев.

"По принцип играта на Черно море се базира на дългите топки. Те създадоха някакво напрежение пред нашата врата, ние пък с лекота пропиляхме няколко положения, но радващото е, че вкарахме. Като цяло съм доволен от отбора", продължи наставникът на Левски.

"Знаехме как ще играе Черно море, но бе по-важно ние как ще играем. Опитахме се да установим траен контрол върху мача и успяхме. Мики Орачев получи схващане на мускул. Няма нищо сериозно. Той игра цял мач и с Хасково, и сега се не успя да издържи. Стараят се момчетата, аз съм доволен".

"Дали е добре, че финалът за Купата е в Бургас... За мен е важно тревното покритие да е добре, с оглед на това, че сега се играят там мачове от Европейското за юноши. Ще влязат още няколко състезатели в този мач, на които дадох почивка в последните срещи. Но като цяло няма да има промяна в играта ни", завърши Стоев.

ВИЖТЕ КАКВО КАЗА СТОЙЧО СТОЕВ НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ СЛЕД МАЧА: