Дубълът на Черно море падна от Локо (Сф)

Спорт

12-05-2015, 20:05

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

"Моряците" отстъпиха на "железничарите" с 1:2

Дублиращият тим на Черно море загуби гостуването си на Локо (Сф) с 1:2, в мач от 7-ия кръг на втората шестица в Младежката група до 21 години. Единственият гол за "моряците" реализира Мартин Костадинов.

Домакините от Локомотив поведоха с гол в края на първото полувреме, а в 65-ата минута Мартин Костадинов изравни. След попадението "моряците" изпуснаха две чисти положения за гол. Даниел Димов не успя да преодолее стража на софиянци, останал очи в очи с него, а при добавката на Илиян Неделчев бранител успя да изчисти с глава топката от голлинията. В 82-ата минута след колективна грешка в защита домакините реализираха нов гол, с който спечелиха двубоя.

Неприятното е, че само няколко минути след попадението на "железничарите" централният защитник на Черно море Стоян Илиев, който е набор 1998 г., напусна терена с тежка контузия и веднага бе закаран в Пирогов. Първоначалните съмнения са за извадено рано или счупена ключица.

"В момента стоим и чакаме да мине прегледът, за да разберем какво е състоянието на момчето. Надяваме се контузията да не е толкова тежка", каза пред varnautre.bg треньорът Станислав Стоянов.

Относно мача, Стоянов сподели: "Играхме много по-добре от съперника, но нямахме шанс пред гола. Като цяло бяхме по-добрия отбор на терена, на моменти обаче имахме пропуски в играта в защита. Една индивидуална грешка през първата част и една колективна през второто полувреме ни лиши от точки в тази среща".

Съставът на Черно море: Злати Златев, Александър Йовчев, Стоян Илиев (84 - Тони Атанасов), Георги Гушлев, Стефан Иванов, Даниел Димитров, Карен Мадуян, Александър Попов (80 - Александър Михайлов), Мартин Костадинов, Николай Минков, Илиян Неделчев.