Любовник отвлече и преби жена от Долни чифлик

Крими

14-05-2015, 12:23

Снимка:

Varnautre.bg (архив)

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Сигнал подал мъжа, с когото живеела на съпружески начала

45-годишна жена от Долни чифлик е била отвлечена и пребита от любовник. Сигнал за случилото се подал 46-годишен мъж от града, с когото потърпевшата живеела на семейни начала, съобщиха от полицията. На 13 май той съобщил в Районното управление в Поморие, че половинката му е отвлечена от мъж, придвижващ се с лек автомобил "Тойота Авенсис" със софийска регистрация, пътуващ от Бургас към Варна.

Малко по-късно лек автомобил със същата марка е спрян от полицаи и съпроводен до Районното управление в Поморие за изясняване на случая. Установено е, че 45-годишната жена се срещнала ден по-рано в София със свой познат – 43-годишният Т. Ц. от Козлодуй, с когото имала интимни отношения. Той я поканил на гости при родителите си в село Белимел, област Монтана. Докато вечеряли роднините на невярната жена непрекъснто я търсели по телефона. Мъжът се ядосал, взел телефоните и пребил любовницата си.

На следващия ден двамата тръгнали от селото към София с обещанието Т.Ц. да прибере 45-годишната жена във Варна. Докато пътували по автомагистрала "Тракия", тя успяла да телефонира на мъжа, с когото живее на съпружески начала, а той от своя страна алармирал полицейските служители. Т. Ц. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдбно производство.