40 000 студенти учат във Варна

Мисия Варна

15-05-2015, 13:16

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Строителният министър уверена в успеха на Варна 2017

"Варна има потенциал, в нея живеят и учат около 40 хиляди студенти, много деца и млади хора, които с таланта си показват най-хубавите страни на България пред света". С тези думи министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова лично посрещна деца от Общински детски комплекс и представители на община Варна в Министерството на регионалното развитие и благоустройството. "Убеденана съм, че Варна ще се представи достойно като Европейска младежка столица през 2017-та година", допълни Павлова.

В министерството децата изнесоха програма по случай спечелването на кандидатурата на Варна за Европейска младежка столица през 2017 г. Павлова пожела успех на Варна, за да се представи достойно и призова всички млади българи да бъдат упорити, инициативни и да учат, "защото само със знания можем да вървим напред".

Малчуганите връчиха на министър Павлова символичен подарък от Общински детски комплекс - собственоръчно изработен макет на часовникова кула, която е лауреат на националния конкурс "Архитектурните паметници на България в макети".